Jakab Anita és Zagyi Norbert véleménye / 2012 július

 

Jakab Anita

Kedves Zoltán!

 

Először is szeretnénk megköszönni Neked mindent, nagyon sokat segítettél, és így elkezdhetünk egy új életet. Kezdetben, őszintén szólva, kétkedtünk az egészben egészen addig, amíg meg nem érkeztek az első e-mailek. Az első este 2 óra alatt több mint 200 e-mailt kaptunk, aminek a többsége elutasítás volt, de kihangsúlyoznám, hogy csak azért, mert már belecsúsztunk a szezonba, és sok hotelnek már megvannak a dolgozói. Volt az e-mailek közül kb. 10-15, ami már önéletrajzot, referenciát és bizonyítványt is kért, persze ezeket mind elküldtük. Telefonhívás az első nap 1 db volt, a második nap is, és a pályáztatást követő 6. napon hívtak a mostani munkahelyünkről, hogy 2 embert keresnek (szobalány, mosogató). Szinte minden problémamentesen lefolyt, másnap visszahívtam őket, mindent megbeszéltünk, és a pályáztatástól számított egy hét múlva már megvolt a munkahelyünk, csak az utazás volt hátra.

Vonattal utaztunk és minden probléma nélkül megérkeztünk Ausztriába. Eljöttek értünk a szomszéd faluba a vasútállomásra és innentől kezdve "fogták a kezünket", mindent megmutattak a szállástól kezdve a hotelig. A szállás és a napi 3-szori étkezés ingyenes és ki is kell használni.

Nagy NorbertÚgy gondoljuk, hogy befektetés nélkül nincs profit, vagyis az a pénz, amit elkértetek a szolgáltatásért megéri, mert már az első hónap után bőven meg fog térülni, csak türelmesen kell várni. A kifizetéssel nem volt semmi gond, jött a futár és minden a legnagyobb rendben történt. Ha kérdésünk volt biztos, hogy teljes körű választ kaptunk rá, vagy telefonon, vagy e-mailben. Miután megérkeztünk, már a második munkanapunkon érdeklődtetek utánunk, hogy minden rendben van-e?

A munkával nincs gond, napi 2x4 órában dolgozunk (délelőtt és délután), a szabadnapjainkat összehangolják, szóval ezzel sincs probléma. Mindenki nagyon kedves, természetesen dolgozni kell, de azért nem kell megszakadni. Ha mindig a legjobb tudásod szerint végzed a munkád, akkor biztonságban leszel hosszú távon.

Mindenkinek ajánlom (aki érdeklődik a külföldi szállodai munka iránt és van egy minimális nyelvtudása), hogy ha van egy kis félretett pénze, ne otthon élje azt fel, hanem fektesse be, hogy még sokkal több félretett pénze legyen és egy sokkal nyugodtabb életet éljen távol a problémáktól.

Még egyszer köszönünk mindent és üdvözletünket küldjük Ausztriából!

 

Anita és Norbert

anita.jakab87@yahoo.com

(Anita törökszentmiklósi lakos, 25 éves, Norbert szintén törökszentmiklósi lakos és 27 éves)

Kovács Klára véleménye / 2012 július

 

Kovács Klára

Kedves Zoli és a Többiek!

 

Nos, hol is kezdjem? Persze, mint sokan mások, én is próbáltam magam állást keresni Ausztriában, ami ment is, csak nem vettek fel sehova sem. Konkrétan Burgenlandot céloztam meg, de az már nagyon telített terület lett, így gondoltam, mindegy merre megyek, és akkor rábízom magam a Tiroli Álláskeresőkre.

Természetesen tartottam tőle, hogy most mi lesz? Fizetek egy cégnek, akiről semmit nem tudok szinte, de a szkeptikusoknak ajánlanám, hogy kövessék őket figyelemmel facebookon, és rájönnek nem átverés.  Ennyi mindent nem lehet megjátszani! J

Minden zökkenőmentesen ment az álláskeresőimmel.  Miután lebonyolítottuk az anyagi részét a dolognak, 2 napon belül megkaptam a csomagot, amit szintén mindenkinek ajánlanék a figyelmébe, még annak is, aki nagyon jól tud németül, sok hasznos információt, segédletet tartalmaz. Az anyagiakról: lehet, hogy első hallásra soknak tűnik, de idővel megtérül úgyis az ára. Eldöntöttem, hogy melyik napon legyen a pályáztatás és vártam. Reggel 7től este7ig csak a gép előtt ültem, jegyzeteltem, mailekre válaszolgattam, és fogadtam a hívásokat.  Pontos számot nem tudok mondani, de 400nál több levelet kaptam, kb. 25 hívásom volt, és 8helyre jöhettem volna dolgozni.  Ahogyan mondják, tényleg 2-3 nap alatt el is dől, hova mehetsz dolgozni, nem várnak senkire és semmire sem. Úgyhogy ne habozz! J  

Lassan egy hete vagyok itt Ausztriában. Kicsit kalandos volt a kezdet, de azt hiszem most már minden rendben lesz és megnyugodhatok.

Linz mellett kezdtem, egy kis városban, mint szobalány, illetve felszolgálni is kellett. Sajnos, kölcsönösen nem voltunk szimpatikusak egymásnak, és eljöttem onnan. Szerencsére még nem volt betöltve a hely, ahová szintén szívesen mentem volna, így könnyen el tudtam ismételten helyezkedni.  Itt már nagyon jól érzem magam, vidéken vagyok, ahol nagyon kedvesek az emberek. Közvetlenek, barátságosak, figyelmesek. Főállásban Au-pair vagyok, de mellette minden egyéb munkában besegítek, amiben csak kell és tudok: a konyhában, a kertben….

Zárásképpen csak annyit, hogy ha időben jelentkezel, és jól beszéled a nyelvet, egészen biztosan nincs mit veszítened, ha a Tiroli Álláskeresőkre bízod magad.

Köszönöm én is munkátokat, örülök, hogy itt vagyok és, jó érzés, hogy ha bármi történne, és nem tudnék megoldást, akkor bármikor hívhatlak Benneteket!

Üdvözlök Mindenkit!

Kovács Klára

klara.kovacs85@hotmail.com

(Klára debreceni lakos, 27 éves - 400 emailt kapott a munkaadóktól, 20-25 telefonhívást és kb. 70 állásajánlatot)

Tóth Izabella véleménye / 2012 július

 

Tóth Izabella

Kedves Zoli!

A Tiroli Állások Szezonális Programmal maximálisan elégedett vagyok. A program kifizetése gördülékeny és gyors volt. Minden kérdésemre gyors választ kaptam. Mivel pályáztatásom elindításától 2 napon belül több konkrét állásajánlatot is kaptam, úgy gondolom, a befizetett összeg már az első fizetésemkor megtérül. Már az első nap több mint 200 e-mailt kaptam, ez így szezon közben várakozáson felüli. Persze, volt sok elutasító levél is, melyben közölték, hogy nincs szükségük újabb munkaerőre, de konkrét állásajánlattal már másnap 4-5 telefonhívásom volt. Egy hét után 480 e-mailnél tartok, körülbelül 10-15 telefonhívásom volt, legalább 8-10 helyről konkrét állásajánlatot kaptam vagy bemutatkozó beszélgetésre hívtak. Az elutasító e-mailek többségében a téli szezonra munkát ajánlottak. A munkaadók nagyon kedvesek voltak, mind e-mailben, mind pedig telefonbeszélgetések alkalmával. Jelenleg csomagolok, mert a pályáztatásom után 10 nappal már munkába állok. Mindenkinek tanácsolom, nyugodtan merjenek belevágni, mert a szezonális programmal biztosan és gyorsan találnak munkát!

Köszönöm a segítségeteket.

Üdvözlettel,
Izabella

izabellatoth4@gmail.com

(Izabella több 100 emailt kapott a munkaadóktól, 10 telefonhívást és kb. 6-7 állásajánlatot)

Töltsd ki a pályázati lapot MOST, hogy leteszteljük a német nyelvtudásod telefonon keresztül. Ha ez sikerül, akkor rendeld meg a programot, hogy 2 héten belül legyen biztosan munkád, amivel tisztán
1.500.000 forintot félre tudsz tenni!

Tekintsd meg a programunk árait!

Tiroli Állások szezonális program árak

Ne feledd: nem veszíthetsz semmit a 100% pénzvisszafizetési garancia miatt! Ráadásul, mi nem hagyunk cserben, amíg kint vagy, hiszen tudjuk, hogy egy idegen helyen szükséged van támogatásra és az egész szezon alatt segítünk, fogjuk a kezed!

Neved
*
*
Elérhetőségeid
*
*
*
*
*
*
*
Mutatkozz be nekünk röviden
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Melyik programra pályázol?
*Milyen csomagra pályázol?
*Pároddal, barátoddal pályázol?
*Párod, barátod neve?
Ki ajánlotta a szezonális programot?

Györkefalvi Eszter és Balázs Gergely véleménye / 2014 augusztus

Györkefalvi Eszter és Balázs Gergely véleménye / 2014 augusztus

Katalin és László véleménye / 2014 július

tl_files/tiroli/img/referencia-fenyosi-laszlo-es-katalin.gif

Lea és József véleménye / 2014 június

tl_files/tiroli/img/referencia-lea-es-jozsef.gif

Farkas Angyalka véleménye / 2014 május

Angyalka véleménye / 2014 május

Glaszhütter Viktória és Ivett véleménye / 2014 április

Ágnes és József véleménye / 2014 február  Ágnes és József véleménye / 2014 február

Ágnes és József véleménye / 2014 február

Ágnes és József véleménye / 2014 február

Edit és László véleménye / 2014 január

Linzenbold Edit és Pisla László véleménye / 2014 január

László Judit véleménye / 2013 december

László Judit véleménye / 2013 december

Gyöngyi véleménye / 2013 november

Gyöngyi véleménye / 2013 november

Tóth Lajos véleménye / 2013 október

Tóth Lajos véleménye / 2013 október

Hock Sirsom Nándorné véleménye / 2013 szeptember

Hoch Sirsom Nándorné véleménye

Eszter és Ádám véleménye / 2013 július

tl_files/tiroli/img/referencia-h-eszter-k-adam.gif

Frész Zsuzsa véleménye / 2013 június

tl_files/tiroli/img/referencia-fresz-zsuzsa.gif

Dudás Gábor véleménye / 2013 május

Dudás Gábor véleménye / 2013 május

Radics Zsuzsanna véleménye / 2013 április

Radics Zsuzsanna véleménye / 2013 április

Szentes Erika véleménye / 2013 március

tl_files/tiroli/img/referencia-szentes-erika.jpg

Kocsis Judit véleménye / 2013 február

Kocsis Judit véleménye / 2013 február

Banka Nikolett véleménye / 2013 január

tl_files/tiroli/img/referencia-banka-nikolett.jpg

Apáti Krisztina és Goldschmidt László véleménye / 2012 december

tl_files/tiroli/img/referencia-apati-krisztina-goldschmidt-laszlo.jpg

 

Erdélyi Erzsébet és Bakos Szabolcs véleménye / 2012 november

Erdélyi Erzsébet és Bakos Szabolcs véleménye / 2012 november

 

Bakacsi Hajnalka véleménye / 2012 október

tl_files/tiroli/img/referencia-bakacsi-hajnalka.jpg

Palkó György véleménye / 2012 szeptember

Palkó György

Harczos László Levente véleménye / 2012 augusztus

Harcos László Levente

Jakab Anita és Zagyi Norbert véleménye / 2012 július

Jakab Anita

 

Gillich Kornélia véleménye / 2012 május

Gillich Kornélia

Molnár Edina véleménye / 2012 április

Molnár Edina

Haál András véleménye / 2012 március

Haál András

Szathmári Attila véleménye / 2012 január

Szathmári Attila

Bakacsi Hajnalka véleménye / 2011 december

Bakacsi Hajnalka

Mogosiu Balog Felix véleménye / 2011 november

Mogosiu Balog Felix

Csortos Krisztina véleménye / 2011 október

Csortos Krisztina

Horváthné Szenti Anette véleménye / 2011 szeptember

Horváthné Szenti Anette

Pintér Anett véleménye / 2011 augusztus

Pintér Anett

Tóth Enikő véleménye / 2011 július

Tóth Enikő

Zsadony Erika véleménye / 2011 június

Zsadony Erika

Horváth Boglárka véleménye / 2011 május

Horváth Boglárka

Óbert Tamás véleménye / 2011 február

Óbert Tamás

Kovács Dániel véleménye / 2011 január

Kovács Dániel

Kamburov György véleménye / 2010 december

Kamburov György

Gyapjas Mária véleménye / 2010 december

Gyapjas Mária

Fekete Márton véleménye / 2010 december

Fekete Márton

Drescher Józsefné véleménye / 2010 december

Drescher Józsefné

Baczó Katalin véleménye / 2010 december

Baczó Katalin

Leszkó Balázs véleménye / 2010 december

Leszkó Balázs

Tóthné Kovács Éva és Ódor Mariann véleménye / 2010 december

Tóthné Kovács Éva

Kovács Zsófia és Kovácsné Tóth Mária véleménye / 2010 november

Kovács Zsófia

Csontos Nikolett és Hohl József véleménye / 2010 november

Csontos Nikolett és Hohl József

Mészáros Erika és barátnője véleménye / 2010 november

Mészáros Erika

Francsics Péter véleménye / 2010 november

Francsics Péter

Szilágyi Orsolya véleménye / 2010 november

Szilágyi Orsolya

Purda László véleménye / 2010 november

Purda László

Lázár Marika véleménye / 2010 október

Lázár Marika

Szabó Lóránt véleménye / 2010 október

Szabó Lóránt

Pusztai NIkolett és Németh Attila véleménye / 2010 október

Pusztai Nikolett és Németh Attila

Hadi Edit véleménye / 2010 október

Hadi Edit

Horváth Viktória, Hecker Tamás véleménye / 2010 október

Horváth Viktória és Hecker tamás

Kun Szilvia véleménye / 2010 október

Kun Szilvia

Horváth Sándor véleménye / 2010 szeptember

Horváth Sándor

Horváthné Szenti Anette véleménye / 2010 szeptember

Horváthné Szenti Anette

Kovács Renáta véleménye / 2010 szeptember

Kovács Renáta

Drávucz Gábor véleménye / 2010 augusztus

Drávucz Gábor

Árvai Judit és Ivaskó Erzsébet véleménye / 2010 július

Árvai Judit

Némedi Tamás és Tünde véleménye / 2010 június

Némedi Tamás

Kovács Tünde

Szaniszlai Edit és Porubcsánszki Ivett véleménye / 2010 május

Szaniszlai Edit

Porubcsánszki Ivett

Várnai Mónika véleménye / 2010 május

Várnai Mónika

Merétey Péter véleménye / 2010 május

Merétey Péter

Horváth Tamás véleménye / 2010 május

Horváth Tamás

Platz Éva véleménye / 2010 április

 

Nagy Andrea véleménye / 2010 március

Nagy Andrea

Dobos Anita véleménye / 2010 január

Dobos Anita

Zvekán Kornél véleménye / 2009 december

Zvekán Kornél

Katona Attila véleménye / 2009 december

Katona Attila

Csontos Jánosné véleménye / 2009 december

Csontos Jánosné

Bencze Zita véleménye / 2009 novemberről

Bence Zita

Tóth István véleménye / 2009 novemberről

Tóth István

Varró János és Dalocsa Anikó véleménye / 2009 október

Dalocsa Anikó

Varró János

Noll Zsóka véleménye / 2009 szeptember

Noll Zsóka